onsdag 13 februari 2008

Lite down

Idag har jag inlett stora städoffensiven. köket är nu renare än rent. Min mamma kommer på lördag, och ja... Say no moore.
Men det ska bli roligt att hon kommer. Jag fyller ju halvägs till 90 på söndag. Lite uppvakting och lite uppassning kanske. Inte dumt något av det.

Humöret är inte på topp just nu. Egentligen borde det ju vara bra. Det är veckan innan behandlingen och biverkningarna har klingat av. Men ändå känns det lite tungt och jobbigt. Men det är väl som livet är. Lite upp och lite ner.

Imorgon ska jag till Korpen. Vi är några från Vändpunkt som ska träffas. Dom som vill träna gör det och dom som vill promenera gör det. Har inte bestämt riktigt vad det blir för min del, det ger sej imorgon.

Härligt väder har det i alla fall varit idag. Strålande sol. Tog en kort promenad som en paus i städandet. Träffade några vänner ikväll. Har inte träffat dom på ett tag och det var riktigt roligt.

Det får bli det hela för idag. Att blogga känns lika segt som mitt humör.
Men i morgon är en annan dag.
Då kan det förhoppningsvis bara kännas bättre.

I am Bea today
I was Bea yesterday
And in the future i am going to be Bea

8 kommentarer:

Soulsister sa...

Hoppas det känns lite bättre idag!

KRAMISAR till dig från mig på alla hjärtans dag!

Isabelle sa...

Sådär var det ofta för mig också. Man kämpar och kämpar för att ta sig igenom biverkningarna, sen i slutet av "perioden" då det börjar kännas bättre då gav orken liksom upp, jag kände mig tom. Men du. Det BLIR bättre. Lovar.

Önskar dig en fin Alla Hjärtans Dag! Kram!

Anonym sa...

Bea-vännen,Livet är lite upp och ner för oss alla ibland. Har själv varit i en liten svacka ett tag nu. Hoppas att det känns bättre idag och att solen skiner i Motala också. Själv ska jag ut och gå i det vackra vädret.

Massor med styrkekramar till dig så här på alla hjärtans dag!

Anonym sa...

Tack för den fina hälsningen du hade skickat oss till idag! Hoppas att du själv haft en fin alla hjärtans dag. Kramar Sara

Jag Hellen sa...

Soulsister. Jodå, liite bättre är det allt.
Kramar tillbaka till dej.
Bea

Jag Hellen sa...

Tack så mycket Isabelle. Det stämmer det du säjer. När kroppen börjar bli bättre säckar liksom huvudet ihop. Man har jobbat och jobbat för att ta sej igenm alla jobbiga biverkningar så man är helt slut. Tur att det snart är över. Jag börjar att bli riktigt riktigt trött nu.
Kram Bea

Jag Hellen sa...

Helena. Ja så är det. Vädret har varit underbart. Har inte brytt mej om att det har varit lite kallt och blåsigt. Huvudsaken är att solen skiner.
Kramar tillbaka till dej min vän.
Bea

Jag Hellen sa...

Vassego Sara. Det är ni värda. Mina tre musketörer;=)
Dagen har varit helt ok. Hoppas att du också har haft en fin dag.
Kram Bea