lördag 26 januari 2008

Peptalk

Trött, trött, trött.
Åkte in till stan igår. Det finns något som heter Vändpunkt där jag bor. Det är ett ställe där sjukskrivna och arbetslösa träffas i olika aktiviteter.
På fredagarna träffas vi kl 2 och fikar. Hade en timme till övers när jag kom in till stan. Tänkte att det kunde vara kul att titta lite i affärer. Efter en halvtimme var det inte roligt längre. Trött, ögonen rann och jag blev mest irriterad av allt folk som jag tyckte var i vägen.

Försöker trots min trötthet att komma ut varje dag om inget annat så på en promenad. Orkar inte gå så långt som jag brukar och i backarna flåsar jag som ett ånglok, men det är skönt ändå och nyttigt också. Inte blir det bättre av att jag ligger på soffan och glor.
Hade misstankar om att min trötthet berodde på värktabletterna, men ryggen är lite bättre så tabletterna behöver jag bara ta någon gång i bland, men även utan dom är jag trött.

Jag får väl se att fem cellgiftsomgångar kräver sin man, eller kvinna ska jag väl säja. Ser också att det här är en kort jobbig period i mitt liv och mycket snart är skiten över. På onsdag efter ett nytt giftintag så har jag bara två gånger kvar. Underbart.

Kan i allfall både skratta, och sjunga med när det kommer en bra låt på radion. Det är mer än vad jag kunde för en vecka sedan.

Naturligtvis så finns det tillfällen när jag ger upp och lägger mej ner och bara dör men dom stunderna är inte så långa. Det räcker att dom är tråkiga.

Om jag någon gång skulle skriva en kontaktannons så skulle jag beskriva mej själv som positiv, humoristisk, envis som en åsna och både full i fan och med jävlar anamma.
Egenskaper som passar sej ypperligt bra för tillfället.

7 kommentarer:

Anonym sa...

HEJ VÄNEN!
Du är inte bara bra på att peppa dig själv utan även mig, jag brukar numera tänka att va f....n orkar Bea så orkar jag. Kan hon som går igenom dessa behandlingar så kan jag ta mig i kragen. Det som förr var jobbigt känns inte alls lika jobbigt utan jag är tacksam över att var frisk och att kunna göra saker. Det finns så mycket som vi tar för givet att vi kan göra, men det kanske kommer en dag då vi inte kan det.
Kämpa på för det vet jag att du gör just. Du är kempeflink och jag beundrar ditt mod och din viljestyrka. Jag blir stark och peppad av dig. Tack för att du finns i mitt liv/ Norrbaggan

Mette sa...

Min kontaktannons:
Ful, fet, feg, äcklig, Men vill träffa en likasinnad man som inte är ful, fet, feg eller äcklig.

Fan, det var inte nå´n success va? Blev lite fel.

Bågan sa...

Min vän!!
Har inte varit och kollat bloggar på lääänge. För mycket att göra då jag flyttat, men jobbar kvar i ex-mannens hus. Tid för dator existerar knappt.
Nu har jag läst ikapp och tycker ännu mer att du är en sann hjälte. Stark och smittsam med din positivitet!
Kramar dej och hoppas du smittar mej!
Eva

Jag Hellen sa...

Norrbaggan. Min goa vän!
Du gör mitt liv lättare. Du är en underbar vän, som stöttar i alla lägen. En klippa i ett stormigt hav
Jag är glad att jag kan peppa dej, liksom du peppar mej.
Kramar Bea

Jag Hellen sa...

Mette. Nu kommer jag och tar dej i örat. Du är INGET av det du skriver. Du är suverän på att skriva. Du ser 15 år yngre ut än vad du är. Du är humoristisk och empatisk. Du har så många fina kvaliteer. Jag hoppas att vi någon gång kommer att träffas i verkliga livet. Vi har så mycket gemensamt.
Kram Bea

Jag Hellen sa...

Hej Eva. Har förstått att du har haft fullt upp med flytten. Hoppas att ni trivs i ert nya fina hus. Jag har varit inne på din blogg och kikat. Det ser jättemysigt ut.
Tror inte jag behöver smitta dej. Du har redan så mycket glädje i dej.
Du är ju en äkta Galenpanna;=)
Kram Bea

Mette sa...

Oh vad sött! Det behövde jag höra den här grå dagen! Ska försöka ta det till mig också.

Ja, snart bor vi ju grannar! typ.