fredag 7 december 2007

MatnyttigtEftersom det är så fruktansvärt tråkigt väder så plockar jag fram lite sol på bloggen. Det är inte någon julstämning ute precis.

Igår var jag och åt julbord med jobbet. Tänk er ljudnivån när 350 st personer samlas, där 90% är kvinnor.
Maten var jättegod och det bjöds på underhållning av lokalartister. Nu var det inte alla från mitt jobb som kom, eftersom det var uppdelat på tre dagar. Kommunen har ju massor med avdelningar och många känner jag inte alls. Men några jobbarkompisar träffade jag. Träffade även en del som har slutat på mitt jobb och som jag inte har sett på länge.
En del blickar blev det nog. Hade en svart glittrig scarves på huvudet. Det är klart att man sticker ut då, lite grann. Men det får man vara generös och bjuda på.
Hur som helst, så hade jag jätteroligt.

Idag var jag och lämnade prover inför nästa veckas läkarebesök. Levern ska kollas upp, med anledning bla av trycket jag känner mot mitt högra revben. Det har inte blivit bättre. Hoppas att det går att säja vad det är för något. Man blir ju metastas fixerad när man har cancer. Men det är bättre att veta än att gå och oroa sej.
Labb var stängt när jag kom. Dom stänger tidigare på fredagar. Ibland kan man utnyttja sjukdomen i olika lägen. Så när jag sa att jag har bröstcancer och att jag skulle till läkaren på måndag, så släpptes jag genast in.

Nu ska jag ha en lugn och skön helg innan nästa vecka drar i gång.
Läkarbesök på måndag.Provtagning inför cyton på onsdag och fjärde cytobehandlingen på torsdag.

SEN HAR JAG GJORT HÄLFTEN AV BEHANDLINGARNA!

Det finns ljus i tunneln, alltså.

I am Bea today.
I was Bea yesterday.
And i the future i´m going to be Bea.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jäklars att jag missade dig igen! Tack snälla för meddelandet på min dörr! Jag var ju bara iväg en trappa upp och så klart att du letade efter mig just då... Visst ska du utnyttnja situationen, själv har jag åtskilliga gånger fått nyttja kylskåpet över helgen till urinprover som inte kan bli inlämnade på fr.em.....
Ha en skön helg! Kram S

Bågan sa...

Mysigt, jag skulle på julbord på tisdag, men då, just den kvällen har min dotter konsert och ska dansa och sjunga... och det är viktigare än all mat i världen (nästan).
Bra att maten smakar dej!
Hungrig Eva

Jag Hellen sa...

Sara. Ja nöden har ingen las heter det ju. Jag tittar in till dej nästa gång jag är på lasarettet.
Kram Bea

Jag Hellen sa...

Bågan. Det förstår jag. Du får äta dessto mer på julafton. Jag hade tur, att det inte inföll efter en cellgifsbehandling. Veckan efter den är magen i uppror. Annars äter jag som en häst. (Tyvärr)
Kram Bea