torsdag 20 mars 2008

Trångt vid datorn

Igår kom yngstingen så nu är bägge mina grabbar hos mej. Så kul att ha dom här över påsken.
Det är svårt att komma åt datorn när bara J är hos mej och det är ännu svårare när bägge är här. Det är mycket chattande som bara måååste, och det mååste nuu.
Inget jag klagar över. Jag sitter för mycket vid datorn när jag är själv så det kan vara skönt att komma ifrån den lite. Men bloggandet blir ju helt klart lidande. Passar på nu när dom har gått ut en sväng.

Yngstingen är jätteförkyld. Får hoppas att jag klarar mej ifrån det. Mina "vita" ligger farligt lågt just nu, men peppar peppar.
En vecka sedan sista behandlingen. Fortfarande väldigt trött. Men det jag lider allra mest av är nog svettvallningarna. Blev väldigt hes igår och är ordentligt svidig i munnen. Men första veckan har gått så det kan bara bli bättre nu.
Får fortfarande påminna mej om att det inte står någon ny tid i almanackan för ännu en behandling. Men jag påminner mej så gärna för det är en känsla som är ljuvlig.

Opps! chattdags för M igen.
Soffläge för mej;=)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vill önska dej en Glad Påsk!!
Skriver ett pm till dej i helgen!
Ha det gott! Kramar Helena

Isabelle sa...

Önskar dig en skön och glad påsk! Hoppas du får må riktigt bra. Kram.

Anonym sa...

Svetningarna.. ja, jisses.. det är ju som det är...

Jag får dem när man minst anar det...

Och inte avtar de heller.. ska jag ha det så här i fyra år till???

Kram Pys som också önskar dig en glad påsk!!!

Kristallen/Obs ny bloggadress: www.kristallens.blogg.se sa...

En Påskkram till dig Bea o hoppas att allt bara blir bättre o bättre.

Va rädd om dig kram Christel

Anonym sa...

Hej,

mitt namn är Frida Lindström. Jag håller på att skriva en bok om hur det är att leva med en svår sjukdom och att sedan ta sig igenom det psykiskt och börja leva igen. Min syster har varit/är sjuk i tarmsjukdomen ulcerös colit och har mått dåligt under en väldigt lång tid, bla för att hon har opererats och tvingas ha en "påse" på magen. Inte så kul om man är ung. Hon har trots att hon mått så dåligt och tvingas leva med detta blivit allt mer positiv och ser ljust på allt. Jag tror att det skulle vara intressant för andra personer, inte minst för de som är inne i en svår sjukdomsperiod, att läsa om andra och hur de har gjort för att få en positiv livssyn igen trots att livet kanske inte kommer att bli som vanligt igen. En bok som även kan inspirera personer som inte är sjuka att hitta livsglädjen igen och uppskatta det man faktiskt har, leva i nuet osv.

I denna bok kommer jag att ta med berättelser från personer som har egna erfarenheter av någon sjukdom, alltifrån bröstcancer till just tarmsjukdomen ulcerös colit. Om du skulle vara intresserad (eller någon annan som läser detta) av att medverka (anonymt) får du väldigt gärna höra av dig så berättar jag mer. Allt sker anonymt via mail.

Min mailadress är:

flfrida@yahoo.se

Tack så mycket på förhand!
Mvh Frida

Jag Hellen sa...

Tack det samma Helena.
Vi hörs!
Kram Bea

Jag Hellen sa...

Tack detsamma Isabelle!
Kram Bea

Jag Hellen sa...

Uhh Pysan, Inte i 4 år till. Då är det ju bara en blöt trasa kvar av en.
Glad Påsk!
Kram Bea

Jag Hellen sa...

Tack Christel!
Kram och Glad Påsk!

Jag Hellen sa...

Skickar ett mail Frida
Bea