torsdag 27 mars 2008

Bilder från sista behandlingen

Några bilder från sista behandlingen. Jag har många fler på mej J och min cytosyrra. Bitte ville dock inte bli publicerad på bloggen. Det får räcka med lite attiraljer runt själva behandlingen men en liiiten skymt av J och mej är det i allafall. Vågar ju inte visa för mycket. Man kan ju bli stalkad *L*




Giftiga Taxotere + natriumklorid *ryyys!!* Har suddat över mitt namn. Kommer inte ihåg exakta priset men en påse kostar flera tusen kr.





Maskinen som tjuter så öronen trillar av om något blir fel med droppet. Det tjöt till allas förtvivlan både nu och då. Bitte fick komma springandes många gånger.





Isvante med Taxotereloggan




Här går Taxoteren in. Har inte haft porth a cat som många har. Har blivit stucken varje gång och det har gått bra,men fick sluta att sticka i armen eftersom venen har hårdnat av cellgifterna.






J med mina isvantar. Dessa vantar är alltså fulla med is och man har dom på sej under hela behandlingen. Isen gör att cellgiftet inte tränger ut i fingerspetsarna och ska motverka att man tappar naglarna. Behandlingen tog en timme. Man kan tro att det ska bli ruggigt kallt men det var värst dom första 20 minutrarna. Sedan var det helt ok.





Ja, det där ska visst vara jag. Vill ha mitt hår tillbaka nuuuu!!!
Det börjar växa en aning nu och det ser ut som om jag kommer att bli mörk (grått kanske) Var ljusblond innan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bea! Jag har inte haft isvantar och nu har nästan alla naglar skivat sig o lossnat! Som tur e så gör det inte ont men ser äckligt ut. //Sofie

Kristallen/Obs ny bloggadress: www.kristallens.blogg.se sa...

Usch ja Bea, e det så eländet ser ut..Väntar ju fortfarande på att få gå igång. Vi lär ju vara riktiga dyrgripar så mycket som det kostar.Men visst e vi väl värda varenda cent.
Hoppas du mår bättre nu.
Krya på dig kram Christel

Jag Hellen sa...

Hej Sofie.
Vad skönt det inte gör ont i alla fall. Det verkar som vantarna har gjort nytta för mina naglar ser ut som vanligt. Slarvade med dom sista gången men det klarar sej nog ändå.
Kram Bea

Jag Hellen sa...

Christel. Ja Taxoteren är dyr. Likaså Herceptinet. Det är ännu dyrare. Man får vara glad att man bor i Sverige. Hur hade det annars gått för en fattig.
Men när biverkningarna (bakfyllan) är så jobbiga så känns det lite bättre att det inte är det billigaste rödtjutet dom har tryckt i oss;=)
Kram Bea