onsdag 7 november 2007

Det är bara att gilla läget

Oj, vad dagarna går fort när jag har sällskap. Vi var och bowlade i måndags, grabben och jag. Han vann två serier och jag en. Märker att krafterna inte är vad dom brukar vara för jag hade nog inte orkat en serie till.
Inhandlade ännu en buff. Jag måste ha en när jag sover annars blir det för kallt. Det var samma expedit som när jag handlade den förra. Du gillar dom där va? sa han, och jo det gör jag verkligen.

Igår var det träff på bröstcancerförenigen. Jag tycker om att komma dit men blir alltid väldigt känslosam. Denna gången kom jag dit utan hår. Jag såg på dom andra kvinnorna som gått igenom allt det där att dom vet precis vad det handlar om.

Vi fick förfrågan av tre tjejer som hade valt, att göra sitt examensarbete om kvinnor med bröstcancer. Dom undrade om några av oss ville ställa upp på några foton till en utställning. Fotona skulle tas från brösten och nedåt, så man skulle vara helt anonym. även någon intervju skulle förekomma. Till utställningen skulle dom samla in pengar som dom sedan skulle skänka till cancerfonden.
Jag blev så himla glad att tre gymnasietjejer väljer att göra ett arbete om bröstcancer. Vi var flera som var intresserade på att ställa upp. Vi kom överens om att vi skulle bjuda in dom efteråt och tacka dom.

På kvällen hämtade jag och grabben min nya dator. Vi nattsuddade till halvtvå på natten med att installera den.

Imorgon sjunker åter mina vita blodkroppar för att stiga igen om ca en vecka. Jag märker att mitt liv blir lite inrutat, dels vill jag inte planera in något speciellt dagarna efter behandlingarna, eftersom jag inte vet hur jag kommer att må. Dels så måste jag även tänka på vad jag gör den veckan när jag är som mest infektionskänslig.

Men är det inte värre än vad det är just nu, så är det som jag säjer till grabben.

Bara att gilla läget.

2 kommentarer:

Soulsister sa...

Att gilla läget är ett sätt o se det. Jag brukar säga: bryt ihop o gå vidare :)
Funkar för mig.
Kommer nya saker hela tiden o bearbeta. Hela tiden. Går inte o hoppa över nått av det....tyvärr.

Kämpa på!

kram

Jag Hellen sa...

Soulsister. Nej, det här är verkligen överraskningarnas tid. Ibland positiva ibland negativa. Det händer så mycket att jag inte hinner med ibland. Som tur är kommer det några dagar då och då, då det är lugnt och jag kan hämta andan.
Kram Bea