söndag 13 april 2008

En bra helg

Det har varit en bra helg. Känner att jag har mycket mer krafter nu än för en månad sen. Har varit ute och gått ordentliga promenader både igår och idag. Igår snöade det blötsnö, men jag och A gav oss ut ändå. Idag har det varit härligt väder. Fick låna A:s bil efter promenaden. Åkte in till stan och handlade lite mat. Hade egentligen tänkt ha köttfärslimpa till middag men var så hungrig när jag kom hem så det fick bli snabbmat. Nu står köttfärslimpan i ugnen så det blir middagen imorgon.

Har problem med datorn. Det skulle ta en hel kväll att förklara vad det är som är problemet. Det är jag som knappar lite för mycket när jag inte riktigt får det till att bli som jag vill och nu funkar den bara hjälpligt. Installerade ett avinstallationsprogram och satte ett kryss för mycket i en ruta. Nog såg jag att det stod att om du gör det här så är det för evigt borta och kan aldrig återskapas igen, men.... Så blir det när man inte har kunskaper nog och klickar än här och än där utan att tänka sej för.
Har haft granntjejen här. Hon är duktig på datorer men inte heller hon kan lösa problemet. Hur som helst så är jag trött på Vista och ska installera xp istället. Har gjort back up på allt jag vill spara, så så fort jag får hem en skiva med xp så installerar jag om datorn.

Har gjort nio strålningar nu. Har ingen problem med huden än. Smörjer mej flera gånger om dagen. På tisdag ska jag göra ett ultraljud över buken för att kolla upp varför jag känner som jag gör. Antar att det blir minst en veckas väntan på svaret. Det är något man har fått lära sej under den här resan. Sjukvården har inte bråttom precis.
På onsdag ska jag träffa läkaren jag har på strålningen. Sjukvård, sjukvård, sjukvård. Klippkortet är snart fullt;=)
I morgon är det vattengympa och det längtar jag efter redan nu.

Skänker bedrövade tankar till mördade Engla och hennes anhöriga. Så fruktansvärt. Finns det något straff som är tillräckligt för en sådan djävul.....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Skönt att höra från dej igen och att du haft en bra helg! Tiden går fort, snart är du klar med strålningen oxå!
Vill önska dej lycka till på tisdag!
Jag tänker på dej! Kramis Helena

Anonym sa...

bea, Min Vän;
I dag säger jag inte annat än att vi måste vara rädda om varandra.
Världen är så grym många gånger.
Jag tänker då på Lilla Engla och hennes familj.

Den här kvällen blir svår för mig.

I dag gråter Änglarna.

En jätte - jätte- stor Kram:
Tisa

Anonym sa...

Vad skönt att du skrivit lite i din blogg igen, man blir lite orolig när man kommer in på din sida och du inte uppdaterat! Skickar styrkekramar till dig och hoppas att du får må så bra som du kan! KRAM

Jag Hellen sa...

Tack Helena. undersökningen gick bra och jag fick ett preliminärbesked. Inget onormalt kunde ses direkt i allfall. Han kommer att titta nogrannare, men det var hoppfullt att få höra ändå.

Kram Bea

Jag Hellen sa...

Tisavännen. visst är det hemskt. Sådant borde inte få hända. Det skär ända in i hjärtat.

Tänker på dej och håller tummarna att allt blir som du vill att det ska bli. Blir det inte det så kan det i allafall inte bli sämre, utan bara så mycket bättre när du hittar nya vägar att vandra.
Då får vi hitta på något roligt i sommar du och jag. Ragga lite på livet kanske;=)

Kram Bea

Jag Hellen sa...

Hej Elsa. vill inte göra någon orolig, men bloggen är inte prioritet nr 1 just nu.
Börjar så smått få styrkan och orken tillbaka och helt plötslgt är kvällen kommen. Kryper ner och kommer på att jag inte har bloggat idag HELLER.
Kanske är det ett friskhetstecken

Kul att du är hos mej och läser.

Kram Bea